Floating mod stress

Floating og stress

“Stress er et stort problem i hverdagen for rigtig mange danskere, men trods denne viden, kan det være vanskeligt at sige noget helt præcist om udbredelsen og omfanget af stress blandt danskerne. Der er mange mindre undersøgelser, som kortlægger omfanget af stress i mindre grupper. Dog er der beklageligvis hverken nyere nationale undersøgelser eller handlingsplaner, som afdækker udfordringerne på et mere generelt plan. Der hersker derfor en del forvirring og uenighed om, hvor galt det står til. Uenighed eller ej, så kan vi fastslå, at det er bekymrende og barske tal, som har store konsekvenser både for den enkelte, familien og for samfundet som helhed. Disse tal bliver mere og mere tydelige” – Stress Foreningen

Du kender helt sikkert en der har været ramt af stress eller også har du selv oplevet det. Stress er ikke en håndgribelig ting og uasnet om du har været sygemeldt pga stress, har haft det tæt på livet på anden måde så er det ifølge verdens helbreds organitation, stress som i 2020 vil være vores største helbreds problem på verdensplan.

Du behøves ikke at være stresset, for at opleve en positiv forskel med floating. Vi har generelt mange ting at se til som mennesker i 2019 og travlhed er ganske normalt i de flestes dagligdag. Forskere siger at vi ikke er biologisk er skabt til, at leve som vi gør og vores hjerne er konstant på overarbejde i det hurtige samfund.

Floating begrænser dig fra 90% af alle sanseinput og giver krop og hjerne et frirum fra udefrakommende påvirkninger. Efter blot 20 minutter i floatpoden, bliver stress niveauet sænket markant viser studier på 50 mennesker, hvor resultaterne var universelle – altså alle oplevede den samme effekt og det var helt uden at de skulle gøre noget, miljøet i floatpoden gjorde alt arbejdet for dem.

Blodtrykket falder hurtigt og allerede efter 10-15 min kan blodtrykket være faldet op til 20% og det samme gælder for angstniveauet. Udover det sænkes antallet af biokemilaier, der er direkte forbundet med stress og adrenalinproduktion hæmmes også, hvilket gør at kæmp & flygt responsen bliver deaktiveret.

Float miljøet er simpelthen det mest effektive redskab mod stress og kan være det der hjælper dig tilbage i balance. Du behøves ikke at være erklæret stresset for at, nyde godt af disse fordele. Det er sundt fjerne de ydre påvirkninger, slappe helt af og bare give sig selv en times fred fra den travle hverdag og oplevele den mest fantastiske form for afslappelse og velvære der er tilgængelig.