fbpx
Se vores varme sommertilbud ☀️ - Spar op til 42%
Blogindlæg

Det indre fokus

Det indre fokus.

Hvem er jeg? Et overlæggende spørgsmål der har svævet over os i mange århundrede. Men også et spørgsmål mange måske stiller sig selv ofte, eller i hvert fald har tænkt tanken. Samfundet og verden omkring os suser afsted, og hverdagens pligter kalder. En verden hvor vi skal præstere for at kunne følge med. Men også en verden der byder på fantastiske og spændende oplevelser. Verdenen er tilgængelig for os, og i det er livet.

Bevidsthed bliver et nøgleord i 2019, hvor alt fokus er rettet på verden som helhed. Her glemmer vi ofte os selv. Vi glemmer at rette det indre fokus, og lærer os selv bedre at kende. Det indre fokus er mangfoldigt, men ens for dem alle er at vi finder ro i os selv. I mødet med dig selv, er der stille. Du er tilstede, men alligevel ikke til stede, men der er ro.

Derinde hvor det bare er dig, og alting. Hvor tid ikke eksistere og hvor du ikke skal nå noget. Derinde i det store tomrum, findes der mange svar. Vi glemmer ofte, at svaret findes i os selv. Når det handler om livet, og vores eksistens er der mange spørgsmål du ikke kan finde svar på andre steder, end at gå ind i dig selv.

Her formår Float Studio at skabe de perfekte rammer, for sådan en oplevelse. Ved at placere dig selv i et miljø, som fjerner dig fra hverdagens mange påmindelser og kaos. Her har du muligheden for at være alene med dig selv på en meget unik måde. Det fysiske og psykiske element får nu mulighed for at slappe af og interagere uden forstyrrelser. I dette moment, kan du opleve den indre ro, og dit fokus bliver automatisk på dig selv.

Her opstår floating, i dens unikke form. Det er her du finder ro, men også her du finder svar. Det er her ideer, kreativitet og udviklingen begynder, og det er her din rejse i livet tager sit næste skridt.

Seneste blogindlæg

Fibromyalgi og floating

Hos Float Studio ser vi mange mennesker, der får stor glæde af at bruge floating som en del af deres behandling af fibromyalgi. Fibromyalgi er

Læs mere
Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK