fbpx
Vi fejrer vores studio i Kbh fylder 3 år🇩🇰- Spar op til 50% og modtag et gavekort på 500,-

Partner program

Kunne du tænke dig at floate gratis og tjene lidt ekstra på noget, du sikkert allerede gør i forvejen? Så er vores nye partnerprogram Float Family måske lige noget for dig?

Floatere er de allerbedste ambassadører
Du ved det måske ikke, men floatere er de allerbedste ambassadører man kunne tænke sig. Når du virkelig mærker, hvilken forskel stilheden og vægtløsheden har på krop og sind, så deles der fra hjertet til venner, familie, på kontoret og i fritidsklubben. Det kommer helt af sig selv.

Vores tur til at give igen
Og vi hører det hver dag i centrene: De allerfleste der kommer ind ad døren hos os er blevet henvist af en fra deres netværk. Det er lige til at knibe sig i armen over og noget af det, der varmer allermest. Vi har virkelig knoklet selv, men uden disse delinger og anbefalinger ville Float Studio ikke være her, hvor vi er i dag – oven på corona, krig og prisstigninger. Vi er så dybt dybt taknemmelige, og det har vi besluttet os for virkelig at gøre noget ved.

Bliv Float Family Partner
Vi har iværksat et helt nyt Float Family Partner-program. Et program, hvor du bliver en ægte del af Float-familien. I en familie hjælper man nemlig hinanden og giver igen begge veje. Som Float Family Partner breder du budskabet om os i dit netværk med et unikt link, og alt der genereres gennem linket registreres på din private side.

Klik her: YES, jeg ved allerede, jeg vil være med til at gøre en forskel!

 1. Hvordan foregår det?
  At blive Float Family Partner er helt gratis og uforpligtende. Du klikker på tilmeldingslinket her på siden og bliver guidet ind til registrering på vores Partner-platform. Når du har registreret dig bliver dit unikke link tildelt dig, og så kan du ellers bare gå i gang. Hvor meget krudt du ligger i det, bestemmer du helt selv. Jo mere du gør, jo flere procenter optjener du til.

   

 2. Hvad kan jeg se på platformen?
  Platformen er dit overblik over dine aktiviteter. Her kan du følge med i: 1) Hvor mange du har gjort en forskel for 2) Hvor meget du har bidraget til Float Studio med 3) Hvor meget du har optjent til dig selv. 4) Hvilken procent du ligger på 5) Hvor mange niveauer der er.

   

 3. Hvad kan jeg få ud af det?
  Dit optjente beløb kan du enten bruge på ydelser i Float Studio eller få dem udbetalt. Når du rammer et vist beløb kan du beslutte dig for, om du vil det ene af det andet, og så indløser du det enten via vores webshop eller får dem udbetalt til din konto

 4. Hvem er Float Family for?
  Float Family Partner-programmet er for dig, der elsker floating, og gerne vil gøre noget for at optjene til gratis floats og en sideindkomst. Og dig der elsker vores sted og vil hjælpe os til at styrke vores fremtidige eksistens, så vi kan hjælpe endnu flere til mere nærvær, ro, balance og velvære.

Klik her: YES, jeg vil også hjælpe med at gøre en forskel!

Men altså.. hvorfor lige Float Family?

 • At drive virksomhed og markedsføre sig er dyrt. Og markedsføring bliver man nødt til for at kunne overleve. Især med et nyt koncept, som Float Studio og floating stadig er i Danmark. Vi har forsøgt rigtig meget forskelligt, fyret mange bureauer, og vi ønsker ærligt ikke længere at poste store beløb i mastodonter som eks. Facebook. Float Family er vores vej ud af dette!
   
 • Vi vil MEGET hellere give dig igen, som i forvejen hjælper os med at sprede budskabet. Vi ser det som win-win, og vi ved jo også, at floating ikke er billigt. Så hvis vi kan hjælpe dig til flere flydende kvalitetspauser og måske til lidt mere luft i økonomien, så er det det hele værd.

Føler du lidt modstand?
Det er helt okay at være skeptisk. Det er fair, hvis Float Family-programmet ikke er noget for dig. Vi har fra Day 1 ønsket at gøre tingene anderledes, og vi oplever i forvejen skepsis ift. vores behandlinger hver eneste dag. Sådan er det at være firstmovers i Danmark. Men en ting er sikkert, Float Family er skabt med en ren intention om at hjælpe dig og os på samme tid. Og fordi vi lever og ånder for at udbrede floating.

Spørgsmål og interesse?
Har du spørgsmål så skriv endelig til os på partner@floatstudio.dk, så skal vi nok hjælpe dig til at træffe den beslutning, som er bedst for dig – hvad end det er at være med eller ej.

Er du klar allerede nu, så klik her, og vi guider dig hele vejen: YES, jeg vil også hjælpe med at gøre en forskel!

Kærligst
Jonas, Nikolai og Sara

Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK