fbpx
Se vores varme sommertilbud ☀️ - Spar op til 42%
Velvære for krop og sjæl

Om Float Studio

Om os

Historien bag

Velvære for krop og sjæl – sådan lyder vores koncept, og det er ganske enkelt også, hvad floating er.

Vi benytter selv floating regelmæssigt og ved, at det kan have en fantastisk effekt på alle aspekter af ens liv, uanset hvem man er, eller hvad man laver til dagligt.

Hos Float Studio gør vi det nemt for dig at tage en pause fra hverdagen i vores lille retreat.

Vi har formået at skabe to oaser – én i Aarhus Midtby og én i Indre København – hvor du kan lægge hverdagens stress og jag bag dig.

Begge steder kan du bruge tid på at komme tættere på dig selv og opnå en højere livskvalitet igennem en unik og personlig oplevelse.

Vi garanterer, at du vil føle dig forfrisket, afslappet og bedre tilpas efter et besøg hos os.

Flydeterapi

Floating hos Float Studio

Flydeterapi er populært i verden, og vi er stolte over at være det første floatcenter i Danmark. At udbrede floating i Danmark er vores mission, og i Float Studio oplever du mere end ”bare” floating. Indretningen har sin inspiration fra Asien, musikken er meditativ, og stemningen er hyggelig og imødekommende.

Vi tilbyder floats af én times varighed, hvor du vil opnå ro, indre velvære og afslapning, som du aldrig har prøvet før. Dette belyser vi bl.a. på vores blog, hvor du kan læse om floatings indvirken på stress, selvudvikling, kroniske smerter og meget andet. Har du stadig dit første float til gode, så kan du læse her på siden, hvordan du forbereder dig til det.

Mere saltholdigt end det døde hav

Vores floatpods

Til vores floatsessioner benytter vi os af floattanke af mærket I-sopods, som er ét af verdens førende producenter af floatpods. Modellen er en af de største, der findes på markedet, og sikrer dig masser plads, så du kan brede dig ud og afslappe af. I-sopoden er på størrelse med en lille bil og har 50 % mere indvendig plads end andre floatpods.

I-sopoden er fyldt med 550 kg epsomsalt, hvilket gør, at vandet er mere saltholdig end Det Døde Hav. Det saltholdige vand lader dig nemt flyde, hvor du er fri fra tyngdekraftens belastninger. Vandet er kropstempereret, så efter et stykke tid vil du ikke kunne mærke forskellen mellem din krop, luften og vandet, hvilket kan give dig følelsen af at flyde rundt ude i rummet.

Som noget nyt introducerer vi nu Ocean Float Rooms i både Aarhus og København. Et Ocean Float Room er et stort floatroom, som du træder ind i via en dør. Dette  er beregnet til par og folk, som lider særligt af klaustrofobi. 

Træk vejret og nyd stilheden

Vores floatlounge

I vores floatlounge kan du læne dig tilbage, trække vejret og slappe af både før og efter dit float. Vi har indrettet loungeområdet kun for dig, hvor du kan smide benene op og nyde en varm kop te eller læse en af vores spændende bøger, inden du begiver dig tilbage til hverdagen.

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, så du kan nyde et øjebliks stilhed i vores oase, inden du skal påbegynde din floatsession. Hvis du ønsker en bedre og længerevarende effekt af dit float, har vi også bedst erfaring med, at du ikke skynder dig med andre gøremål efterfølgende. Brug i stedet ekstra tid i vores bløde møbler, hvor du har rig mulighed for at slænge dig og nyde dit hverdags-retreat lidt længere.

Holdet bag

Hvem er vi?

Float Studio blev etableret i Aarhus i 2018 af Jonas Olesen & Nikolai Flyvbjerg Kristensen med drømmen om at skabe en oase hvor individet er i centrum, og hvor det er muligt at pleje krop og sind med flydeterapi under hyggelige og optimale rammer. Sara Dencker er senere kommet til som medejer af virksomheden.

Skabe kendskab og hjælpe folk

Vision og mission

Vores vision er at gøre Danmark bekendt med de mange muligheder og fordele, som floating giver. Vi ønsker med Float Studio at skabe et moderne alternativ til det danske behandlermarked og tilføje nye muligheder inden for mindfullness og personlig udvikling.

Missionen er at hjælpe så mange folk som muligt til højere livskvalitet og velvære ved at skabe de bedst mulige rammer omkring flydeterapi og give folk muligheden for nemt at tage ansvaret deres egen fysiske og psykiske velbefindende.

I Float Studio bekymrer vi os om klimaet og ved, at vi har et socialt ansvar så vi går aktivt ind for at påvirke verden i en positiv retning. Derfor har vi valgt, at hver gang du køber et produkt hos Float Studio, så planter vi sammen med dig og www.onetreeplanted.org et træ.
Vores floatpods er energivenlige og bruger næsten ingenting i strøm, så du kan med god samvittighed nyde din tid hos os.

Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK