fbpx
Blogindlæg

Kroniske smerter og floating

Med floating får du en alternativ smertebehandling, der kan lindre dine kroniske smerter som gigt, fibromyalgi samt ryg- og nakkesmerter. Fysiske og kroniske smerter sænker livskvaliteten, og vi er generelt i nutidens Danmark et samfund, som er præget af meget fysisk smerte.

Alle danskere oplever før eller siden fysisk smerte, hvad end den er kronisk eller ej. Faktisk lider mere end 700.000 danskere af gigt, som gør hverdagen mere besværlig for de fleste. Samtidig oplever vi større inaktivitet og dårlig kropsholdning, som gør, at vi lider mere og mere af ryg- og nakkeproblemer.

Ønsker du at vide mere om, hvordan floating kan være et effektivt redskab mod fysisk og kronisk smerte? Så læs videre i det her blogindlæg, hvor vi blandt andet vil komme ind på floating som alternativ smertebehandling, og hvordan du kan få dine kroniske smerter i bl.a. ryggen, nakken osv. behandlet hos Float Studio.

Floating som alternativ smertebehandling

Ved at fjerne belastningen fra tyngdekraften på muskler og led, skaber floattanken et særligt frirum, som gør, at led og muskler ikke skal arbejde for at holde på kroppens vægt eller stå imod det konstante tryk, vi har på vores krop. Det saltholdige miljø skaber, ulige noget andet sted på jorden, aflastning og giver udsatte områder en pause, hvor smerten kan lindres. Fordi muskler og led bliver aflastet i det varme vand, kan blodårerne udvide sig, og på den måde øges blodgennemstrømningen, så kemikalier og affaldsstoffer kan renses ud, hvilket har en helende effekt.

Samtidig med at kroppen får en pause, så frigiver hjernen også endorfiner, hvilket er kroppens eget smertestillende middel. Du vil dermed helt naturligt være mindre påvirket af smerter efter din behandling hos os. Endorfinerne bliver frigivet, fordi sanseinputtet er minimalt, og hjernen slår over i thetabølger, som normalt kun opnås, lige før du falder i søvn, eller når du er i dyb meditation. Det saltholdige vand i floatpoden, som er mættet med mineralet epsomsalt, også kaldet for magnesium sulfat, har også mange positive fordele for din krop. Mineralet er et af de vigtigste, vi har i kroppen, og påvirker bl.a. stofskifteprocessen, herunder hundrede forskellige enzymer. Derudover mindsker mineralet migræne og spiller en vigtig rolle ved overførslen af nerveimpulser til musklerne og hjertet, som får dem til at trække sig sammen.  

Få behandlet dine kroniske smerter i ryggen, nakke mv. her

Næsten alle danskere har på et eller andet tidspunkt oplevet at have ondt i ryggen. Rygsmerterne kan opstå ved, at du har siddet forkert alt for længe, bevæget dig på en uhensigtsmæssig måde, eller hvis du har sovet forkert. Ifølge rapporten Sygdomsbyrden i Danmark lider 888.000 af rygsmerter, og ca. 20 % oplever daglig smerte i lænden. Samme rapport viser desuden, at 550.000 lider daglig af nakkesmerter.

Folk, der lider af kroniske smerter og benytter sig af regelmæssig floating, fortæller om særligt én fordel, der har hjulpet dem med deres smerter i dagligdagen. Flere fortæller, at de er blevet meget bedre til at leve med deres kroniske og fysiske smerter, efter at de er begyndt at floate. Grunden til det er, at de er mere opmærksomme på smerterne, og de ved, hvordan de bedre kan abstrahere fra dem ved at flytte deres fokus. Dette er muligt pga. thetastadiet, som vi nævnte tidligere. Her opnår man nemlig højere selvindsigt og kropsbevidsthed.

Floating kombinerer alle disse fordele i én times unik og afslappende behandling, som differentierer sig fra andre behandlingsformer ved at hjælpe dig til en højere livskvalitet. Vi håber, at du er blevet inspireret af vores blogindlæg og har lært mere om, hvordan floating kan hjælpe dig, hvis du lider af smerter i dagligdagen. Ønsker du at vide mere om floatings fantastiske og effektive egenskaber, så udforsk vores blogunivers. Her kommer vi bl.a. ind på stress, selvudvikling og mange andre områder, hvor floating kan have en positiv indvirken.

Seneste blogindlæg

Fibromyalgi og floating

Hos Float Studio ser vi mange mennesker, der får stor glæde af at bruge floating som en del af deres behandling af fibromyalgi. Fibromyalgi er

Læs mere
Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK