fbpx
Se vores varme sommertilbud ☀️ - Spar op til 42%

Nyhed i Danmark!

Den effektive vej til den ultimative pause

Oplev den ultimative pause fra hverdagens stress og jag med en Dry-Floatsession, som tager dig og dine tanker helt ned i tempo og hjælper dig til at genoplade energidepoterne, reducere stress og mindske smerter.

Gør et kup

Hvad er Dry-Float?

Ved Dry Float vil du opleve en unik form for floating, hvor du vil mærke vægtløshed ligesom i en almindelig floating-tank, men i stedet for at være i kontakt med vandet, vil du blive adskilt fra vandet af en tynd membran. 

Det har aldrig været nemmere at floate

Det er mindre omstændigt at gå til en Dry Float-session – da det ikke kræver bad og omklædning, så du sparer altså tid og kan nemmere tilgå det i en travl hverdag. På maks en time vil du kunne være inde og ude af Float Studio igen og opnår både ro og fysisk velvære.

Kan bruges af alle

Alle fortjener at have adgang til kropslig og mental velvære. Vi forstår, at nogle mennesker ikke kan deltage i traditionel floating på grund af forskellige årsager såsom allergier, klaustrofobi, sårheling, svimmelhed og andre lidelser. Derfor tilbyder vi nu dry-floating, en alternativ metode til at opnå mange af de samme fordele som almindelig floating.

Resultatet er tydeligt

Ligesom ved almindelig floating, så er der mange forskningsstudier, der bakker dry-floating op, og resultatet er tydeligt. Mange af de samme fysiske og mentale effekter, såsom kropslig aflastning, hurtigere restitution, bedre søvn, sænket fysisk og mental stress mv. opnås trods af, at oplevelsen er anderledes, end når du ligger i vandet.

Køb Dry-Float sessioner her

Dry Float

400 DKK

Dry Float Room

700 DKK

5 × Dry Float

1500 DKK

Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK