fbpx

Velkommen til Float Family

Dejligt du nysgerrig på at høre mere om Float Family-programmet og er kommet hertil, hvor vi giver en dybere forståelse af, hvordan programmet fungerer. Vi vil nu stepvist guide dig med video og beskrivelser, så du får et godt indblik i programmet, samt et overblik over præmierne 

Sådan kommer du i gang

1) Opret bruger og log ind.

 Følg videoen, og log derefter ind på platformen via dette link: floatstudio.dk/float-family-portal Så er du i gang, og klar til at deltage i Float Family. 

Kommision

Vores partnerprogram er udviklet som en samarbejdsstruktur imellem dig og Float Studio.

Der er ingen tidsfrister eller tidsbegrænsninger ift. at skulle opnå tal eller præstere inden for en bestemt periode. Når du først har nået et niveau, så bliver du der, til du rammer næste niveau – og vil altså aldrig kunne falde i kommisionssats.

Det har vi valgt, fordi vi ønsker et langt og sundt samarbejde, der bliver ved med at gavne dig og os – både nu og i fremtiden.

Vi garanterer fuld gennemsigtighed, og du kan følge med i alt via. partnerportalen. Har du brug for hjælp eller spørgsmål, står vi altid klar til at hjælpe.

Du kan kontakte os omkring alt i forhold til programmet og samarbejdet på partner@floatstudio.dk.

Vi håber, du har lyst til at være med på rejsen om at udbrede floating i Danmark og motivere andre til at investere i sit eget fysiske og mentale helbred. For mange er floating en game changer og den bedste støtte i processen om at drage større omsorg for sig selv. Det kan du som en del af Float Family være med til. 

1) 7.5% er startkommisionen
2) 10% efter 2 henvisninger (Uanset købsbeløb)
3) 12% når dine henvisninger har købt for 4000,-
4) 14% når dine henvisninger har købt for 8000,-
5) 16% når dine henvisinger har købt for 15.000,-
6) 18% når dine henvisinger har købt for 30.000,-
7) 20% når dine henvisninger har købt for 45.000,-

*Der optjenes ikke kommision på egne køb
** En henvisning betyder et salg, der gennemføres via dit unikke link
**Kommision udbetales af beløbet, efter momsen er trukket fra

Eksempel: En kunde køber køber et 10-turs kort til  3600,- med 20% rabat og du er på kommisionssats niveau 2. Efter moms er beløbet 2700,- som du tjener 10% af= 270,- Dkk på denne henvisning

BONUS: I juli og august vil du blive belønnet med 1x Dry float session. pr. henvisning du laver.

Præmieoversigt

Retreat hos Jesper Westmark (Værdi 7000,-)
Wetality Water Purifier inkl abonnement (Værdi over 4 år 18.000,-)
*Henvisninger er salg igennem dit unikke link. 
  1. For at fejre lanceringen af vores partnerprogram har vi valgt at udlove 2 lækre hovedpræmier, til alle der laver minimum 7 eller 12 henvisninger over de næste par måneder imellem 21 juni og 26 august. Vinderen bliver udvalgt ved lodtrækning.
  2. Lige så snart du er oprettet på partnerportalen, er du automatisk sikret rabat i Float Studio til dig selv, venner, familie, kollegaer, netværk og følgere i al den tid, du er partner. Når du deler rabatkoder og unikke links, bliver du belønnet med en kommisio.
  3. Når du har gennemført 7 henvisninger inden 26. August 2023, som bliver til salg, via dit unikke link er du automatisk med i lodtrækningen om et valgfrit retreat v. Jesper Westmark – lige når det passer dig!
  4. Efter 12 henvisningssalg inden 26. August er du med i lodtrækningen om en Wetality Water Purifier (inklusiv 4 års abonnement på filtre) – verdens bedste vandrenser med omvendt osmose, mineraltilførelse, hydrogen boost og meget mere – Læs mere her: Wetality Water Purifier
  5. BONUS: For hvert henvisningssag du laver fra 21. juni indtil 26. august, vil du modtage 1x dry float session på 45 min, som du selv kan bruge, forkæle venner eller familie med eller lave en giveaway til dit netværk og følgere.
 
Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK