Virksomheder

Samarbejd med Float Studio

I Floatstudio er vi bevidst omkring, at floating har en stor effekt på mange områder, som virksomheder med god effekt kunne profitere af.

Vi samarbejder både med store og små virksomheder om at forebygge og mindske stress på arbejdspladsen samt skabe gladere og mere effektive ansatte igennem floating.

Vi sammensætter løsninger i forhold til dit behov, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på info@floatstudio.dk for et uforpligtende tilbud, eller generel snak om floating.

Hvorfor samarbejde med Float Studio?

  • 33 % af al fravær i Danmark skyldes forhold i det psykiske arbejdsmiljø

  • Op til 12 % af den danske befolkning har symptomer på alvorlig stress hver dag

  • Det koster 300.000 kr. at erstatte en sygemeldt medarbejder uden akademisk uddannelse og 500.000 kr. for en medarbejder med akademisk uddannelse

Kilde: Stressforeningen

 

Floating på arbejdspladsen

Vi samarbejder med både store og små virksomheder og laver en løsning der passer netop til jeres behov. Det er vigtigt at ansatte, har det godt både på arbejdspladsen og i privaten. Floating kan være nøglen til at en medarbejder trives godt i det daglige og være den ting der gør at de kommer hurtigere tilbage fra en sygemelding. Vi ser det som en win-win situation for både virksomheden og den ansatte.

Kontakt os i dag for at høre mere om hvad vi kan gøre for jeres virksomhed!

Er I en stor koncern med mange ansatte, kan I med fordel erhverve jeres egen floatpod. Bare tryk på logoet til højre eller gå ind på www.floatsolutions.dk for at lære mere om, hvordan I kan gøre floating let tilgængeligt for jeres medarbejdere.

Samarbejdspartner

Vi samarbejder med i-sopod, som er verdens førende producent af floattanke. Vi er den eneste forhandler på det danske marked og vi er certificerede af i-sopod til at installere og servicere tanken. Tag et kig på deres hjemmeside, for at lære mere om dette fantastiske produkt. www.i-sopod.com

Sportshold

Vi samarbejder med sportshold, både professionelle og dem der bare nyder at have det sjovt. Sport og motion er super godt for kroppen, men nogen gange lider man overbelastning og bliver skadet. For de proffesionele sportshold, kan det være problematisk og i Float Studio kan vi være behjælpelige med at lette genoptræningsprocessen. Kontakt os for at høre mere!

Priser

Drop-in Float

379,- Book tid
765,- Book tid

5 Turs klippekort

1.529,- Book tid

 

Medlemsskab

1x Float pr. måned

349,- Book tid

Float Studio