fbpx
Blogindlæg

Oplevelsen af floating efter 3. float

Vi anbefaler altid vores kunder, at de skal købe vores intropakke. Hvorfor? Det er faktisk ret simpelt. Man begynder først at mærke magien og den fulde oplevelse af floating omkring tredje float. Du vil tydeligt kunne være forandring fra dit første float til dit tredje (og de følgende gange efter). 

For mange første-gangs floatere er det let at falde i fælden “var det det?”. Men enhver der floater regelmæssigt vil vide, at de 60 minutter i flydetanken ikke er det, det handler om – mange af fordelene og effekterne starter først, når du er færdig med din session. Det er vigtigt at man efter sit første float mærker sin krop og bearbejder, hvad man netop lige har oplevet. Floating er nemlig en meget speciel, unik og individuel oplevelse, og specielt første gang. Vi er vores teknologiske verden vant til altid at kigge på vores telefon eller have fjernsynet tændt, når vi ikke har andet at give os til. Vi er ikke vant til at være alene med os selv og vores egne tanker. I vores samfund er der konstant stimuli fra øjeblikket du går i seng, til øjeblikket du vågner. Det kræver derfor lidt tålmodighed at vænne sig til float tankens unikke miljø, hvor der er ingen af den normale stimuli eller hverdagens stress. 

Der er en lang række fordele ved regelmæssig flydeterapi. Nogle af dem er blandt andet:

  • Reducerer stress og angst
  • Reducerer betændelse
  • Reducerer kroniske smerter
  • Forbedrer ens kreativitet
  • Forbedrer ens fokus
  • Forbedrer ens søvn

Og det er meget simpelt. Jo mere du floater, jo flere fordele vil du opleve. 

Christina, som i dag er en af vores faste kunder i Float Studio, har skrevet to blogindlæg om hendes oplevelse og udvikling med floating. Efter Christinas første float noterede hun: Jeg havde fuldstændig mistet min tidsfornemmelse, så jeg begyndte at spekulere over, hvor lang tid der mon var tilbage. Jeg blev lidt rastløs og begyndte at ligge og tælle minutter, mens jeg kontrollerede den angst jeg stadig havde, når tankerne om mørke, vand og underjordiske huler poppede op. Da jeg til sidst begyndte at fokusere intensivt på min vejrtrækning, som jeg tidligere har brugt i forskellige meditationspraksisser, så fandt jeg efterhånden ro.”

Det er meget naturligt at man første gang, ligesom Christina, bruger meget energi på at falde til ro, da man befinder sig i et uvant miljø. Heldigvis finder de fleste dog alligevel ro ved deres første float. Op til andet float havde Christina desværre været ude for en ulykke og fået hjernerystelse, og havde derfor smerter i nakken. 

Efter 2. float noterede Christina: “Dette float var meget bedre end mit første! Jeg havde stadig lidt svært ved at slippe kontrollen. Jeg havde brug for at vide, hvor jeg var i floattanken. Jeg havde det fint med det slukkede lys, og tiden gik denne gang meget hurtigere. Jeg lavede en bodyscan, som hjalp mig med at slappe af og komme ned i kroppen. Jeg kunne mærke smerterne fra min nakke og overvejede, at jeg næste gang ville bruge den nakkepude, der er tilgængelig, så jeg er sikker på, at jeg får slappet ordentligt af i nakken. Efterfølgende var mit nervesystem helt i ro og jeg sad længe i loungen inden jeg havde lyst til at gå ud i verden.”

Ofte oplever vores forbrugere, at deres andet float er meget bedre end deres første. Der er ikke så stor fokus på, hvordan ens session kommer til at foregå – men mere fokus på en selv. 

Efter Christina’s tredje float: “I dag kunne jeg give helt slip. Der var ingen angst, intet behov for at have fuldstændig kontrol og ingen rastløshed. Det var bare rent velvære. Der var mange tanker, men de var konstruktive og innovative. Mit nervesystem var efterfølgende helt i ro og jeg mærkede ikke mine smerter. Jeg havde slet ikke lyst til at stå op, da lyset tændte igen.”

Igen, det er en meget individuel oplevelse – men vi oplever tit, at mange af vores forbrugere finder meget mere ro ved tredje float. 

Christinas fjerde float: “Jeg havde glædet mig til i dag. Jeg tror godt, at man kan blive afhængig af floating og de indorfiner, der udskilles i kroppen pga. nydelsen og velværen. Jeg havde et ligeså fedt float som sidst. Mærkede dog min nakke rigtig meget denne gang, og kunne pludselig mærke smerterne i mit hoved, identisk med de smerter jeg havde i øjeblikket, hvor jeg slog hovedet. Jeg har brugt nakkepuden i dag og den hjalp med at stabilisere mit hoved. Den bagoverbøjede stilling, man har i vandet uden puden, er ikke så godt til min nakke lige nu. Jeg kan mærke, at den tilstand som floatet får mig i, er rigtig godt for min healing af min hjernerystelse. Det giver ro og restitution til min hjerne”

Christina gik fra at være panisk og utryg til at finde ro og opleve smertelindring. I dag er Christina en fast kunde hos os, og kommer regelmæssigt. Hun har floatet mange gange, og i dag oplever hun, at hun bliver taget til en helt anden dimension hver gang hun besøger Float Studio. 

Hvis du selv ville læse Christina’s blogpost, så kan du læse dem begge på linket nedenunder. Første link er Christina’s første float og oplevelse af Float Studio. Det andet link er hendes oplevelse og udvikling af 2, 3 og 4 float og en beskrivelse af, hvordan floating for hende har været smertelindrende. 

http://changeyourmindset.dk/go-with-the-float-i-floatstudio-aarhus/

http://changeyourmindset.dk/kan-floating-bruges-som-behandling-af-hjernerystelse/

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK