Om os

Vision & Mission

Vores vision er at gøre Danmark bekendt med de mange muligheder og fordele dette redskab giver. Vi ønsker med Float Studio at skabe et moderne alternativ til det danske behandlermarked og tilføje nye muligheder inden for mindfullness og personlig udvikling.

Missionen er at hjælpe så mange folk som muligt til højere livskvalitet og velvære ved at skabe de bedst mulige rammer omkring flydeterapi og give folk muligheden for nemt at tage ansvaret deres egen fysiske og psykiske velbefindende.

I Float Studio bekymrer vi os ligeledes om klimaet og ved at vi har et socialt ansvar så vi går aktivt ind for at påvirke verden i en positiv retning, og derfor har vi valgt at hver gang du køber et produkt hos Floatstudio, så planter vi sammen med dig og www.onetreeplanted.org et træ.
Vores floatpods er energivenlige og bruger næsten ingenting i strøm, så du kan med god samvittighed nyde din tid hos os.

 

Hvem er vi?

Jonas

Jonas er 30 år og bor på et dejligt landsted i Gjern med sin hund Angel, som han adopterede i Australien, da han boede der i 2 år. Jonas er uddannet murer, men stærke rygsmerter satte en stopper for denne karriere. Han døjede i mange år med ryggen, hvilket gik ud over hans livskvalitet og psykisk velvære. Han prøvede mange behandlinger, men da han fandt Floating, viste det positiv effekt på smerter med det samme, men han fandt også en dejlig ro i hverdagen og forbedret søvn, som han havde ledt længe efter, og det var her ideen om at starte Danmarks første Floatcenter opstod.

Jonas er udannet yoga- og meditationslærer i Indien, og disse redskaber har været vigtige for værktøjer i hans søgen for sin plads i livet, som han har rejst verden rundt for at finde. Han har et stort hjerte og ønsker brændende alle mennesker og verden det godt. Jonas er et meget inspirerende menneske, og hvis du har tid og lyst, vil han elske en dyb samtale om livets store spørgsmål.

Jonas glæder sig til at byde dig velkommen og give dig en fantastisk oplevelse. Han vil fylde dig med positiv energi og ønsker for du forlader Float Studio i balance.

Nikolai

Nikolai er 31år og har været vidt omkring i sit liv, før han fandt sin vej. Han bor i Silkeborg med sin lille dreng Eddie og kæreste Maria, som betyder alt i verden for ham. Nikolai er uddannet socialpædagog og nyder at hjælpe andre til en bedre hverdag, hvilket han er fantastisk til med masser af omsorg og omtanke for sine medmennesker.

Nikolai har fundet en stor ro i sit daglige liv ved fast meditationspraksis, og han har en stor interesse for personlig udvikling. Han ønsker at hjælpe andre til at finde den samme ro i hverdagen, og dette er en af grundene til, at han glæder sig til at byde dig velkommen i Float Studio.

Nikolai var fanget med det samme, han prøvede Floating og han har været i Tyskland og England for at komme til at Floate.

Du vil med det samme, du møder ham, mærke, han har et stort hjerte og hans varme personlighed vil tage sig godt af dig inden dit ophold i Float Studio, og sørge for, du forlader centret med fornyet energi.