fbpx
JULEGAVE-IDÉ: Forkæl en du holder af. Spar op til 45% på floats lige nu!
Blogindlæg

NEO – ny energibehandling i Aarhus og København

Forestil dig det reneste kildevand risle ad vandløb, gennem klippesten og bruse i store og små vandfald ved norske fjelde. Mærk kraften og energien fra vandets løb, bølger og brus.

70% af menneskets krop består af vand. Uden vand er der intet liv. Vand består kemisk af et molekyle med et hydrogen atom og to oxygenatomer. Strukturelt viser videnskaben, at atomerne kan vende forskelligt, og at selve vandets kemiske struktur derfor forandrer sig.

Jo mere vandet forarbejdes og f.eks. løber gennem vandrør, jo mere skifter strukturen af atomerne. Tænk på smagen af det rene kildevand og det forarbejdede vand i vandhanerne i forhold til i storbyerne. Forskellen er stor.

Naturlig energioptimering – hvad er det?
NEO står for ”Naturlig energioptimering”. Det er helt nyt videnskabeligt terræn. Det går ud på, at vand i sin oprindelige form og struktur cirkulerer i en keramikkrukke. Gennem denne cirkulation udsender vandet energier igennem et rum hvor mennesker sidder i behagelige omgivelser. Deres krop og celler som er fyldt med vand bliver påvirket af netop disse energier.
Det er alternativ terapi, som vinder frem mange steder i Danmark. Der er 15 centre allerede, og bl.a. viser kommuner og virksomheder interesse for at afprøve NEO, da det optimerer deres ansattes velvære og immunforsvar. Nogle læger oplever effekter for patienter, der får kemoterapi, selvom de endnu ikke kan forklare det videnskabeligt.

NEO i Float Studio Århus og København.
Vi har i Float Studio afprøvet NEO-behandling sammen med flydeterapi, og vi finder resultaterne overraskende. Kombinationen giver et helt utroligt energiboost og tager kropslig og mental velvære til helt nye højder.

Ved forebyggelse af stress, får stressramte mange gode råd om, hvordan de skal slappe af i tankerne og fx gå ture eller lave åndedrætsøvelser. Men netop det at slippe tankerne kan være svært for mennesker, der af forskellige grunde oplever sig udfordret i deres liv.

NEO-behandling i sig selv eller i kombination med floating, kan derfor være et simpelt og effektivt værktøj til at hjælpe med at finde ro i sind og sjæl. NEO er for dig der har brug for at koble af og finde frium i dagligdagen, og for dig som er ramt af udfordringer i dit liv og har brug for at være ekstra opmærksom på din mentale tilstand. Hvis hjernen ikke restituerer, og du ikke finder ro, risikerer du at fortsætte i negative spiraler.

Neo er også for dig som oplever fysiske udfordringer, da neo naturligt går ind og understøtter din krops healingsprocesser samt optimerer cellernes arbejdsprocesser og funktioner. Neo er en kraftfuld behandlingsform i genoprettelsen af fysiske ubalancer.

Float Studio er optaget af at hjælpe mennesker. Med billedet af hvor mange mennesker i Danmark, der i dag oplever sig udfordret mentalt og fysisk gælder det om at være på forkant og afprøve nye naturlige værktøjer til at hjælpe mennesker der, hvor de er.

Vil du vide mere om NEO?
På vores hjemmeside kan du under NEO læse meget mere om hvad denne behandlingsform er og hvorfor vi synes at den er vigtig for vores sundhedstilstand.

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere
Indkøbskurv

Forlader du din kurv fyld med RO og en lækker rabat?

Tilføj din e-mail adresse for at gemme kurven og hvem ved, måske sender vi dig en lækker gave? ;)

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK