Naturlig energioptimering

NEO

Værd at vide

Hvad er NEO?

Naturlig energioptimering (NEO) er en ny og banebrydende dansk behandlingsform, som allerede på blot halvandet år har vist helt utrolige resultater. NEO er udviklet af den danske virksomhed Addit Nature, som har en ambition om at udforske og udbrede naturens mulige positive påvirkninger på udfordringer, vi som mennesker står overfor i dag.

Der er en lang række NEO-centre rundt om i landet, og Float Studio lægger lokaler til et NEO-center i både København og Aarhus.

NEO er en energioverførsel fra struktureret vand (vand i sin naturlige form) til kroppens celler. Det er et restitutionsredskab som accelerer og støtter vores naturlige helingsproces, og hjælper med at genoprette ubalancer, som er opstået i vores unaturlige levevis.

Neo-maskinen indeholder struktureret vand energiberiget med naturligt mineralindhold som i sin rotation skaber et kraftigt energifelt i rummet, Dette energifelt kan vores celler optage og udnytte i og med at vi som mennesker består af 70% vand og på molekyleplan hele 99% vandmolekyler. Dvs. vandet i NEO-maskinen kommunikerer med vandmolekylerne i vores krop igennem det skabte energifelt.

Vores celler er intelligente og vil altid søge tilbage til det der er naturligt, så under en NEO behandling vil vores celler gå ind og kopier det skabte energifelts information samt optage energi. Vi kan observere noget lignede, når vi modtager solens elektromagnetiske stråler, som vores krop optager i form af energi og derefter omdanner til blandt andet D-vitamin.

Oplev stilheden

Hvordan foregår NEO?

Ved en NEO-behandling skal du ikke gøre andet end at slappe af i en lænestol i tilstedeværelse med vores NEO-maskine. Behandlingen varer 45-55 minutter og starter med at rense din aura, derefter arbejder den på det fysiske niveau og til sidste det mentale plan. Herefter gentager den processen, indtil behandlingen er slut.

Vi har plads til op til 6 personer af gangen, hvor mange man sidder i rummet har ingen betydning. Vi anbefaler blot stilhed og behageligt tøj.

NEO er for alle

Er NEO noget for mig, som er sund og rask?

NEO er for alle der vil opleve, hvad ’Naturlig energioptimering’ kan gøre for dem.

Netop fordi NEO går ind og understøtter kroppens naturlige processer, fungerer det både som forebyggende og årsagsbehandlende behandling. Af den årsag har vi mange “raske” klienter, som benytter sig af NEO-behandlinger.

Vi har også gode erfaringer med personer som arbejder med NEO på et mentalt og emotionelt plan, der oplever at finde mere ro og overskud i hverdagen.

Man kan sammenligne NEO med, hvordan man bruger sin tandlæge eller det at tage kosttilskud. Hos tandlægen kommer du ikke først, når du har et hul, men du kommer der forebyggende for at undgå huller i tænderne. Det samme med kosttilskud, der hjælper med at forbygge og opretholde balance i kroppen.

”Dit energiniveau er nøglen til din sundhed”

Hvorfor NEO?

Menneskets energiniveau spiller en stor rolle for alle kroppens funktioner og overordnede sundhedstilstand. Alt materie er opbygget af atomer, der af natur producerer, udsender og modtager forskellige niveauer af energi og frekvenser.

Alt lige fra vores tanker og følelser til bakterier og virus vibrerer og udsender specifikke bølger, som vi blandt andet kan afmåle i Mhz, målt i frekvens.

Et atom, der vibrerer hurtigere, har en højere frekvens og omvendt, har et atom, der vibrerer langsommere en lavere frekvens. Alt eksistens har et optimalt vibrationsniveau, og det samme gælder for mennesker, hvis naturlige energiniveau bør lægge på mellem 62-78 Mhz. Sygdom starter ved 58Mhz. Det optimale energiniveau opstår, når atomerne i den menneskelige krop vibrerer på det niveau, de var designet til, i dette energiniveau er vores krop i balance, modstandsdygtig og kan opretholde sin naturlige sundhedstilstand.

Vores energiniveau er derved essentielt for at skabe de bedste betingelser for vores krop og sind. Energiniveauet bestemmes af vores levevis, og hvordan vi forholder os til livet – fysisk, mentalt og emotionelt, men bliver også påvirket af vores omgivelser.

Vi har i vores samfund og levevis i dag bevæget os længere og længere væk fra, hvad der fra naturens side er tiltænkt. Alle de ting vi i dag ved er “dårlige” for os fx. rygning, alkohol, for lidt motion, for meget stress, forstyrrelser fra wifi, mobiltelefon og fjernsyn, forarbejdet mad og for lidt natur, er alt sammen med til at påvirke vores cellers naturlige energiniveau i negativ retning.

NEO-behandlingen formår at føre kroppens celler tilbage til deres naturlige energiniveau, og her ligger NEO konceptets eksistensberettigelse.

I en NEO-session skabes et kraftigt energifelt, som vores celler på atom- og molekyleplan går ind og aflæser, optager og udnytter. Atomerne i vores krop begynder at vibrere hurtigere, hvorved cellerne optimerer sit energiniveau og accelerer sine processer, så de bliver bedre til at kommunikere samt sortere i de ting, der skal transporteres ind og ud af cellerne. Dette styrker immunforsvaret, symptomer mindskes og generelt oplever vi et større overskud fysisk, mentalt og emotionelt.

Under en NEO-session pumpes blodet 4 gange hurtigere rundt i kroppen samtidig med, at pulsen falder, dvs. der transporteres mere ilt og flere næringsstoffer rundt i kroppen samtidig med at flere affaldsstoffer føres væk, dette uden en øget belastning af kroppen. Dette gør også NEO til en god udrensningsbehandling.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende NEO, de terapeutiske fordele eller mangler du et svar på et givent spørgsmål? Så tøv ikke med enten at ringe eller skrive til os.

Float Studio København
Telefon: 23 64 46 11
E-mail: kbh@floatstudio.dk
Float Studio Aarhus
Telefon: 28 68 46 11
E-mail: aarhus@floatstudio.dk
"Jeg har fået min livskvalitet tilbage"

Steen Tinning, prof. golfspiller

Afspil video
Fordele ved NEO

Hvordan kan NEO hjælpe mig?

”Hav tillid til vandets intelligens og visdom”

Hvad er struktureret vand?

Vand er essentielt for alt levende og den vigtigste kilde til vores sundhed og velvære, men vand er ikke bare vand. Vand er en videnskab for sig selv og vi kender endnu ikke omfanget af vands intelligens og liv, men vi ved at det kan være struktureret eller ustruktureret.

Struktureret vand er vand i sin naturlige molekylestruktur, der har en høj koncentration af harmoniske sekskantede (hexagonale) vandmolekyler. Ligesom alt andet levende har vand brug for de rigtige omgivelser til at bevæge sig frit og naturligt for at opretholde sin struktur og sit liv.

Struktureret vand findes i uberørt natur såsom kilder og vandløb, vi kan observere hvordan det naturligt snor sig for at skabe hvirvler, også kaldes vortex i bugtningerne. Netop vandets frie løb – det vil sige vand i bevægelse, luft, hvirvler og spiraler – er helt centrale elementer for vandets strukturelle kvalitet.

Struktureret vand er energifyldt og energiberiger alt levende såsom planter, dyr og os mennesker. Dette naturlige vand ville være ideelt som brugsvand, men det er ikke muligt at få tilgang til uden tab af energi.

Ustruktureret vand kender vi i dag som brugsvand, det er vand som er taget ud af sine naturlige omgivelser, liv og bevægelse. Det er oftest pumpet op af undergrunden og udsat for unaturlige forhold i form af kemi, rør, fremføringsveje og tryk. Under disse omstændigheder kan vandet ikke opretholde sin naturlige molekylestruktur og bliver energisvag i stedet for energiberigende. Menneskets indtag af vand bliver derved energikrævende. Hvilket er tankevækkende da vi af natur har brug for energiberigende vand for at støtte vores sundhed og kroppens celler samt vedligeholde et naturligt energiniveau.

”Når vi drikker vand skal vi ikke kun tænke kvantitet men også kvalitet”.

Addit Nature

Produkter

Addit Nature har gennem deres inspiration og kendskab til vands naturlige form skabt forskellige produkter under navnet Addit Water, som hjælper med at energiberige kroppen på en simpel og tilgængelig måde.

Vand har en evne til at gendanne sin naturlige sekskantede struktur, hvis vandet bliver påvirket på den rette måde og det vil igen blive mere energifyldt. Addit Water-vandflasker i glas og stål er skabt til, at du selv kan strukturer dit vand fra vandhanen og derved energiberige din krop og celler. Vandflaskerne i stål og glas er blevet struktureret og afgiver denne information til det vand som tilføres beholderen.

For at opnå de bedst mulige effekter og resultater af NEO-behandlingerne samt vedligeholde samme, anbefaler vi at kombinerer behandlingerne med daglig brug af addit waters produkter.

Praktisk info

Hvad koster det?

LÆS, HVAD ANDRE SIGER

Testimonials

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Tidligere
Næste

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK