fbpx
Optimér hele din krop

Styrk dig selv med NEO

En nem og naturlig vej til mere energi

Optimér hver en celle i kroppen

Læn dig tilbage, luk øjnene og optimér hver en celle i din krop — på blot 45 minutter. NEO er en ny og banebrydende behandlingsform fra Danmark, der højner dit energiniveau og fremmer dine cellers helingsproces. Foruden mere overskud i hverdagen gør NEO det nemmere at restituere, lindrer smerter og forbedrer din søvn. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette foran NEO-maskinen, der sender struktureret vand i rotation og skaber kraftige energifelter, som vil påvirke din krop positivt. Kom i balance, genoplad og nulstil dig selv — helt naturligt.

Mere energi på 45 minutter

Vores celler er intelligente og vil altid søge tilbage til udgangspunktet. Derfor hjælper NEO-behandlingen med at accellerere din naturlige helingsproces, genoprette dit energiniveau og hele alle øvrige ubalancer i din krop — på bare 45 minutter.

Lindring af smerter og stress

NEO har både en påvist mental og fysisk effekt. De forskellige energifelter påvirker din krop på forskellige måder og mange NEO-brugere oplever lindring af både smerter, kroniske tilstande og stress — fordi der genskabes balance på cellulært niveau.

Hurtigere restitution

Hvis du har været gennem en behandling eller har oplevet stort fysisk pres, vil NEO hjælpe din krop med at restituere markant hurtigere. NEO kan booste restitution fra træning med op til 25% og bivirkninger fra skader med op til 33%.

Bedre søvn og mere velvære

Forskning viser, at struktureret vand kan styrke cellernes evne til at samarbejde — på tværs af hele kroppen. Derfor vil du ikke blot få mere energi i hverdagen, men også opleve, at din søvn forbedres. Stærkere celler og bedre søvn = mere velvære.

Nem og ny energi

Hvordan foregår NEO?

NEO-behandlingen er den nemme og hurtige vej til at styrke dig selv og optimere din krop. Du skal ikke gøre andet end at slappe af foran NEO-maskinen i 45-55 minutter. Når du er ankommet vil NEO-maskinen starte, sende vand i rotation og skabe de energifelter, som genopbygger dine celler. De forskellige frekvenser arbejder på forskellige niveauer og vil påvirke dig forskelligt.

Vi har plads til 6 personer ad gangen, men du vil få et dedikeret område, hvor du kan opleve roen og mærke forskellen. Bagefter vil du føle dig genopladt og nulstillet.

En helt naturlig proces

NEO er naturlig energi, der styrker hele kroppen og både virker forebyggende og behandlende. Det strukturerede og mineralberigede vand, der sendes i rotation skabes energifelter, som påvirker dine celler på molekylært plan og styrker din krops evne til at hele sig selv — helt naturligt.

Styrk dig selv hurtigere

NEO-behandlingen får dit blod til at pumpe fire gange hurtigere rundt, mens din puls falder. Det bevirker, at flere næringsstoffer pumpes rundt, mens affaldsstoffer føres væk – uden at belaste kroppen. NEO styrker immunforsvaret og dit overskud – fysisk, mentalt og emotionelt.

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende NEO, de terapeutiske fordele eller mangler du et svar på et givent spørgsmål? Så tøv ikke med enten at ringe eller skrive til os.

Float Studio København
Telefon: 23 64 46 11
E-mail: kbh@floatstudio.dk
Float Studio Aarhus
Telefon: 28 68 46 11
E-mail: aarhus@floatstudio.dk
"Jeg har fået min livskvalitet tilbage"

Steen Tinning, prof. golfspiller

Afspil video
Fordele ved NEO

Hvordan kan NEO hjælpe mig?

NEO bruger struktureret vand

Hvad er struktureret vand?

Vand indeholder energi
Der er forskel på vand. NEO-behandlingen bruger struktureret vand, som er vand i sin mest naturlige form. Vi er skabt af 99% vandmolekyler og derfor kan vand i kraftig bevægelse kommunikere med vores krop og påvirke os både fysisk og mentalt. Det strukturerede vand er her afgørende, da det er særligt velegnet til at ophobe den energi, som NEO-maskinen udleder.

Frekvenserne heler din krop
Din krop er opbygget af atomer, der producerer, udsender og modtager forskellige niveauer af energi og frekvenser — som vi kan måle. Dit optimale energiniveau ligger på mellem 62-78 MHz og når dine celler vibrerer på dét niveau starter din krop med at hele sig selv. Når du er i balance er du modstandsdygtig mod sygdom og energisk hele dagen. Det hjælper NEO dig med at opnå.
Du kan se og mærke forskellen

Det reneste vand

Struktureret vand findes i uberørt natur såsom kilder og vandløb. Vandets frie løb og bevægelse er afgørende for vandets strukturelle kvalitet — og det kan ses på de harmoniske og sekskantede krystaller, der kendetegner vandet. Den høje koncentration af energi i vandet er afgørende for NEO-behandlingens effekt og evne til at bringe vandet i din krop tilbage til sin naturlige form. Dette er også grunden til, at du efter få behandlinger vil opleve forskellen: NEO giver din sundhed et boost på celleniveau, der er uden sammenligning.

Læs, hvad andre siger

Testimonials

Bevist og dokumenteret effekt

Få mere ud af NEO

NEO er udviklet af danske Addit Nature, der har en ambition om at udforske naturens evne til at påvirke vores krop positivt. Derfor er kerneelementet i NEO også vand — nærmere bestemt naturligt vand beriget med mineralindhold: Struktureret vand. 
 
Vand har en evne til at gendanne sin naturlige, sekskantede struktur, hvis det påvirkes på den rette måde. Derfor har Addit Nature også skabt en række unikke vandflasker i glas og stål, så du selv kan energiberige vandet fra din vandhane og dermed forøge effekten af dine NEO-behandlinger.
For at opnå de bedste og hurtigste resultater af NEO anbefaler vi derfor, at du kombinerer dine behandlinger med brug af Addit Waters produkter.
Praktisk info

Hvad koster det?

Hvorfor NEO?

Forhøj dit energiniveau

Dit naturlige energiniveau spiller en stor rolle for alle din krops funktioner og din sundhed. I vores samfund har vi desværre bevæget os længere og længere væk fra det naturlige. Rygning, alkohol, for lidt søvn, for lidt motion, for meget stress, for mange forstyrrelser. Alt dette er med til at påvirke dine cellers energiniveau i en negativ retning. Dit energiniveau er essentielt for at skabe de bedste betingelser for krop og sind. Start med NEO i dag og mærk forskellen — i energiniveau og i dit generelle velvære.

Oprethold en naturlig sundhed
Din krop er opbygget af atomer, der producerer, udsender og modtager forskellige niveauer af energi og frekvenser. Faktisk kan vi måle både tanker, følelser, bakterier og meget andet i MHz og frekvenser. Atomer der vibrerer hurtigt har en høj frekvens — og omvendt. Et menneskes optimale energiniveau ligger mellem 62-78 MHz — når dine celler og atomer vibrerer på dét niveau, de var designet til. Når du er i balance er du modstanddygtig mod sygdom og energisk hele dagen. Det er dén tilstand, som NEO hjælper dig med at opnå.

Styrk dig selv og rens ud
Når du bruger NEO-behandlingen skabes et kraftigt energifelt, som dine celler på molekyleplan går ind og aflæser og udnytter. Atomerne i din krop begynder at arbejde hurtigere, cellerne optimerer deres energiniveau og accellere sine processer. De bliver bedre til at sortere, hvad der skal ind og hvad der skal ud. Samtidig bliver dit blod pumpet fire gange hurtigere rundt, mens din puls falder. Det bevirker, at flere næringsstoffer pumpes rundt, mens affaldsstoffer føres væk – uden at belaste kroppen. NEO styrker immunforsvaret og dit overskud – fysisk, mentalt og emotionelt.

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Tidligere
Næste

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK