Float Studio åbner i København

Åbner Marts 2021

Float Studio åbner i København

Åbningsdato: 1 marts

Hvad er floating?

Floating, også kaldet for flydeterapi på dansk, er, hvor du befinder dig i en sensorisk deprivationstank med kropstemperereret saltvand. Tankens begrænsede sanseinput og vægtløshed giver dig mulighed for en helt unik oplevelse for både krop og sind, hvor du sætter tankerne i bero og giver dig selv en velfortjent pause fra hverdagens stress og travlhed.

Nu kommer Float Studio endelig til København

Vi gentager succesen fra Aarhus og åbner nordens største floatcenter – lige i hjertet af København. Vi er i gang med at renovere 400 unikke kvadratmeter på Nørre Farrimagsgade 71 – få skridt fra Nørreport St. Det nye Float Studio bliver en oase med 2 loungeområder, 4 floatrum og 1 stort Ocean Float Room til parfloat.

Vi glæder os til at slå dørene op og byde jer velkommen i vores nye Float Studio København!

Fordele ved floating

Psykisk

Fysisk

Personlig udvikling

Forbedret søvn

Floating bringer dit sympatiske og parasympatiske nerve system i balance, Så du oplever en dybere og restorativ søvn.

Stress nedsættende

Ved at begrænse dit sanseinput på krop og sind Giver floating dig en unik mulighed for at opnå dybe stadier og afslappelse, og automatiske heling processer.

Mental helbred

Forskning påviser positive effekter igennem floating for personer der lider af angst, depression og PTSD.

Smerte lindring

Floating skaber vægtløshed som er medskabende til at lindre belastningerne din krop udsættes for, som derved skaber en naturlig udsendelse af endorfiner som hjælper mod kroniske smerter, fibromyalgi og andre tilstande.

Hurtigere restitution

Mange af verdens topatleter bruger floating som et redskab i en hurtigere restitution proces, og som medhjælper til at komme sig over skader. Ligeledes er Floting et glimrende redskab til at arbejde med visualiserings teknikker.

Graviditet

Kvinder der er gravide har funder dybdegående lindring igennem floating, ved at fjerne vægt og pres på deres kroppe i det vægtløse miljø, og derigennem opnå en dybere kontakt til deres barn.

Superlæring

Navy Seals reducerede læring af nye sprog fra 6 måneder til 6 uger takket være forøget fokus, kreativitet og stadie af super læring som floating skaber.

Mindfullness

Det unikke miljø og regelmæssigt brug af floating, lader alle nye i mindfullness opnå dybe meditative og Theta stadier som kun erfarne meditations udøvere og Yogier kan opnå.

Fokus og Kreativitet

Din hjerne bliver mere utrættelig og mere produktiv, kreativ og tænker mere klart. Du vil opnå en ro igennem floating som hjælper dig med at holde fokus og løse de udfordringer du møder på din vej.

Det siger vores kunder

Hvorfor floating?

Personlig udvikling

Floating forøger din kreativitet, giver rum til læring og mental klarhed ved at ændre dine hjernebølger i det isolerede miljø.

På den måde bliver det nemmere at dykke ned i underbevidstheden og arbejde med det, du ønsker.

Dyb afslapning – Bekæmp stress

Forlad den hektiske hverdag, og lad dine spændinger opløses af vægtløs afslappelse. I denne tid som er helt din egen, undslipper du krav fra andre og finder et frirum, hvor floating giver et roligt og trygt miljø, der lindrer stress og angst. Et fantastisk sted at hvile kroppen og dæmpe sindets uro.

Smertelindring

Folk, der lider af kroniske smerter som gigt, fibromyalgi og rygsmerter, har oplevet en positiv effekt ved hjælp af flydeterapi. Muskelspændinger og ledsmerter reduceres ved at blive aflastet i den vægtløse tilstand.

Køb et gavekort nu

Julegave med omtanke

 Giv en gave til en du elsker, som indebærer ro til krop og sind samt giver nervesystemet en velfortjent pause. Vi har lige nu 15% på alle vores gavekort, og du kan få det tilsendt på mail, eller få et flot gavekort leveret direkte til din postkasse. 

Vi skaber rammerne om en unik oplevelse der går lige i sjælen på gavens modtager, og lader dem starte 2021 på den bedst mulige måde i nordens største floatcenter.

Book tid allerede nu!

Det siger vores kunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% i rabat på dit første float. Efter tilmelding får du tilsendt et link, hvor rabatten automatisk er fratrukket.

Float Studio