fbpx
Vi fejrer vores studio i Kbh fylder 3 år🇩🇰- Spar op til 50% og modtag et gavekort på 500,-
Blogindlæg

Hjernerystelsesramt: Floating gav mig livskvaliteten tilbage

Maria deler her sin sårbare historie, og hvordan hun takket være forløb i Float Studio med floating og NEO har reduceret hendes invaliderende symptomer efter hjernerystelse. Vi har mange af disse historier, men denne er nok noget af det smukkeste, vi har oplevet. Tak for at dele <3.

For 3 år siden var jeg ude for en ulykke, hvor jeg pådrog mig en alvorlig hjernerystelse. De næste år blev en konstant søgen efter noget, som kunne hjælpe mig med mine smerter. Jeg læste en del studier på nettet omkring hjernerystelser, heriblandt faldt jeg over et studie omkring floating og hjernerystelser. Studiet omhandlede sportsatleter, som havde fået en hjernerystelse, hvor man forsøgte at behandle det ved hjælp af bl.a. floating. Resultaterne talte for sig selv: 34% af sportsatleterne oplevede en bedring gennem forsøgets 3 måneder. Jeg begyndte, derfor at undersøge, om der fandtes floating i Danmark. Herigennem fandt jeg frem til Float Studio.

Jeg havde prøvet utallige behandlinger før Float Studio

Jeg startede hos Float Studio i februar 2022. På dette tidspunkt var jeg meget plaget af daglig hovedpine, hyppige migræneanfald, stresset nervesystem og mangel på energi. Forinden jeg startede havde jeg været til en gratis konsultation hos Float Studios stresscoach, Sara, som lyttede til mine udfordringer. Hun forklarede mig omkring floating, og i fællesskab lagde vi en plan for, hvordan et forløb kunne se ud for mig med mine udfordringer: Floating 2 gange om ugen blev det til. For at være helt ærlig, så troede jeg ikke helt på det. Jeg har prøvet utallige af behandlinger gennem mit forløb, så jeg var naturligt meget skeptisk. Men det skulle have en chance.

Reduceret hovedpine og beroliget nervesystem

Jeg møder ind hos Float Studio til min første float-session. Her bliver jeg vist rundt i faciliteterne og senere ned til float-tanken, hvor alt ligger klart til mig. Herefter går float-sessionen i gang. Da jeg kommer op igen, var jeg træt. Meget træt. Ikke udmattet, men mere som om, at for første gang i meget lang tid, havde min krop fået ro. Jeg drikker en kop te i loungen og lander, inden jeg tager hjemad. Da jeg kommer hjem, begynder jeg at kunne mærke en ro i mit hoved, som jeg ikke har oplevet siden før min ulykke. Skeptisk som jeg var, tænkte jeg egentlig bare, at det måtte være et tilfælde. Nogle dage senere tog jeg til min næste float-session. Herefter var jeg i ikke tvivl. Floating havde virkelig en effekt på min hovedpine og mit nervesystem. Min hovedpine blev reduceret både efter sessionen, men også i dagene efter, og mit nervesystem kom helt i ro. Jeg døjede også med dårlig søvn efter hjernerystelsen, så det hjalp gevaldigt, at mit nervesystem endelig fik noget ro, så kroppen ordentligt kunne restituere gennem natten. Det var den største befrielse endeligt, at have fundet noget, som kunne reducere mine smerter.

NEO optankede min energi

Senere blev jeg introduceret for Neo-behandling (Naturlig Energioptimering), som Float Studio også tilbyder. Også her var jeg til at starte med skeptisk, men det skulle – lige som float-sessionerne – have en chance. Her blev jeg også positivt overrasket. Jeg oplevede samme ro i mit hoved, som ved float-sessionerne. Til forskel for float-sessionerne, som virkelig fik min krop ned i gear, gav NEO-sessionerne mig en enorm optankning på energi. Det var lige, hvad min krop havde brug for. For mig, minder NEO lidt om meditation, med den undtagelse af den tilstand, som man kommer i under en NEO-session, er langt dybere end meditation. Jeg kunne derfor se en god kombination mellem float-sessionerne og Neo-sessionerne, så min krop fik både smertereducering, ro til nervesystemet, og mere energi. Derfor ændrede vi mit forløb til at gælde 1 ugentlig float-session og 1 ugentlig NEO-session.

Jeg har måtte bide min skepsis i mig, for både float-sessionerne og NEO-sessionerne har virkelig hjulpet mig videre gennem min hjernerystelse. Det har givet mig så meget ro i mine smerter, ro i mit nervesystem, mere energi og ikke mindst øget livskvalitet at komme i Float Studio. Det er starten på den bedste selvudviklingsrejse for mig.

Float Studio får den største anbefaling fra mig til enhver hjernerystelsesramt.

Nysgerrig på floatings mange resultater?

Hvis du vil vide mere om, hvad effektiv brug af floating kan have af resultater, så se denne dokumentar:

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere
Indkøbskurv

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK