Float Studio

Velvære for krop og sjæl

Sådan lyder vores koncept, og det er ganske enkelt også, hvad floating er; velvære for krop og sjæl. Vi benytter selv floating regelmæssigt og ved, at det kan have en fantastisk effekt på alle aspekter af ens liv, uanset hvem man er, eller hvad man laver til dagligt. Hos Float Studio gør vi det nemt for dig at tage en pause fra hverdagen i vores lille retreat. Vi har formået at skabe en oase i midtbyen af Aarhus, hvor du kan lægge hverdagens stress og jag bag dig. Her kan du bruge tid på at komme tættere på dig selv og opnå en højere livskvalitet igennem en unik og personlig oplevelse. Vi garanterer, at du vil føle dig forfrisket, afslappet og bedre tilpas efter en tur hos os.

Floating

Flydeterapi er først indenfor de sidste 10 år blevet udbredt på verdensplan, og vi er stolte over at være det første floatcenter i Danmark. Floating har hurtigt udviklet sig til at være en af de mest effektive terapi- og wellnessformer, hvilket er veldokumenteret verden over. Floattankens helt unikke miljø er ulig noget andet og du vil hurtigt opleve positive forandringer fysisk såvel som psykisk.

Vi tilbyder floats af 1 times varighed, hvor du vil opnå ro, indre velvære og afslapning, som du aldrig har prøvet før. Dette belyser vi bl.a. på vores blog, hvor du kan læse om floatings indvirken på stress, selvudvikling, kroniske smerter og meget andet. Har du stadig dit første float til gode, så kan du læse her på siden, hvordan du forbereder dig til det.

Vores Floatpods

Til vores floatsessioner benytter vi os af 3 I-sopods, som er en af verdens førende producenter af floatpods. Modellen er en af de største, der findes på markedet, og sikrer dig masser plads, så du kan brede dig ud og afslappe af. I-sopoden er på størrelse med en lille bil og har 50 % mere indvendig plads end andre floatpods.

I-sopoden er fyldt med 550 kg epsomsalt, hvilket gør, at vandet er mere saltholdig end Det Døde Hav. Det saltholdige vand lader dig nemt flyde, hvor du er fri fra tyngdekraftens belastninger. Vandet er kropstempereret, så efter et stykke tid vil du ikke kunne mærke forskellen mellem din krop, luften og vandet, hvilket kan give dig følelsen af at flyde rundt ude i rummet.

Vores floatlounge

I vores floatlounge kan du læne dig tilbage, trække vejret og slappe af både før og efter dit float. Vi har indrettet loungeområdet kun for dig, hvor du kan smide benene op og nyde en varm kop te eller læse en af vores spændende bøger, inden du begiver dig tilbage til hverdagen.

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, så du kan nyde et øjebliks stilhed i vores oase, inden du skal påbegynde din floatsession. Hvis du ønsker en bedre og længerevarende effekt af dit float, har vi også bedst erfaring med, at du ikke skynder dig med andre gøremål efterfølgende. Brug i stedet ekstra tid i vores bløde møbler, hvor du har rig mulighed for at slænge dig og nyde dit hverdags-retreat lidt længere.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende floating, vores floatpods, vores floatlounge eller mangler du et svar på et givent spørgsmål før dit første float?

Priser

Drop-in Float

379,- Book tid
765,- Book tid

5 Turs klippekort

1.529,- Book tid

 

Medlemsskab

1x Float pr. måned

349,- Book tid

Float Studio