Velvære for krop og sjæl

Konceptet

Velvære for krop og sjæl er vores koncept, og det er egentlig ganske enkelt hvad Floating er. Vi elsker floating og ved, at det kan have en fantastisk effekt på alle aspekter af dit liv, hvem end du er. Vi gør det nemt for dig at tage en pause fra hverdagen med et hverdagsretreat. Derfor er vi ved at skabe en lille oase i midtbyen, hvor du kan lægge hverdagens stress og jag bag dig og bruge lidt tid på at komme tættere på dig selv og opnå en højere livskvalitet igennem denne unikke oplevelse. Vi garanterer, at du vil føle dig forfrisket og bedre tilpas efter en tur hos os.

Floating

Flydeterapi er først inden for de sidste 10 år blevet rigtig udbredt på verdensplan og vi er stolte over at være det første floatcenter i Danmark. Vi tilbyder floats af en 1 times varighed, hvor du vil opnå en ro og afslapning, som du aldrig har prøvet før.

Vores Floatpods

Vi har 3 I-sopods, som er en af verdens førende producenter af floatpods. Disse er de største floatpods, der findes på markedet og sikrer dig masser af plads, så du kan brede dig ud og slappe fuldstændig af. 

I-sopoden er fyldt med 550 kg epsom salt, hvilket gør at vandet er mere saltholdigt end det døde hav og lader dig nemt flyde ovenpå, fri fra tyngdekraftens belastninger. Vandet er kropstemperet, så du efter et stykke tid ikke mærker forskellen mellem krop, luft og vand, hvilket kan give følelsen af at flyde rundt ude i rummet.

 

Floatlounge

Læn dig tilbage, træk vejret og slap af før og efter dit float. Vi er ved at indrette et område kun for dig, hvor du kan smide benene op, gribe et blad og nyde en kop te eller et glas juice. Kom i god tid og nyd et øjebliks stilhed i vores oase midt i byen. Vi har spændene bøger og bløde møbler, og du kan slænge dig så længe du har lyst.

Priser

Drop-in Float

449,- Book tid
899,- Book tid
5 Turs klippekort

1.799,- Book tid

Medlemsskab

1 x floats medlemskab

379,- Book tid
2 x floats medlemskab

699,- Book tid
4 x floats medlemskab

1.199,- Book tid

Float Studio