FAQ

Ofte stillede spørgsmål ift. floating

Kan jeg floate, hvis jeg lider af klaustrofobi?

Det kan du sagtens. Flere undersøgelser iblandt nuværende brugere af floatcentre, som lider af klaustrofobi, viser at 90% af dem ikke får denne følelse, når de har lagt sig til rette i tanken. Dette skyldes bl.a., at det ligger i menneskets natur at automatisk slappe af, når vi befinder os i et roligt, stille og afslappende miljø, hvilket tanken afspejler. Det er vigtigt at understrege, at du er i fuld kontrol over dine omgivelser, når du befinder dig i tanken. Tankens størrelse gør, at du ikke føler dig indelukket og der er også friskluftsindtag. Du kan evt. prøve med låget åben eller have lys tændt, hvis du tænker, det bliver for klaustrofobisk.

Hvordan renser og rengør I floattankene?

Vi rengør tankene efter hver kunder, hvor vi bl.a. tjekker vandets pH-værdi og fører vandet igennem et filtreringssystem, der renser vandet 3 gange mellem hver session. Filtret rengør helt ned på nano-niveau og fjerner partikler, der er 100 gange mindre end et hår. Saltet i tanken er også naturligt desinficerende, som neutraliserer eventuelle bakterier. Brugerne skal desuden altid gå i bad inden og efter en floatsession. Floattanke har været i brug i mere end 60 år og der er stadig ikke fundet et tilfælde, hvor en bruger er blevet syg af at opholde sig i tanken.

Kan jeg drukne, hvis jeg falder i søvn?

Nej, det kan du ikke. Du kan trygt og sikkert falde i søvn i tanken. Grunden til, at folk tror, at det er farligt at falde i søvn, er, frygten for, at man ruller om på siden. Saltindholdet gør, at du vil flyde, så du skal ikke være bange for at lade din krop slappe helt af under din session.

Skal jeg floate mere end én gang?

Ja, det skal du, hvis du gerne vil opnå den optimale effekt og det fulde potentiale en floattank kan tilbyde. For os er floating ikke en engangsforestilling, ligesom oplevelsen aldrig bliver fuldstændig fuldendt. Der er adskillige videnskabelige undersøgelser, der viser, at floating har en akkumulerende effekt på kroppen. Hvis du floater af en bestemt årsag som f.eks. smertelindring, kræver det som regel ikke mere end ét eller to forsøg på at opnå den ønskede effekt.

Kan jeg floate, hvis jeg er gravid?

Ja, du kan sagtens floate, hvis du er gravid. Under en floatsession vil du opleve, at al den vægt, som dit kommende barn har tilført din krop, automatisk vil forsvinde i den vægtløse tilstand. Dette er utroligt lindrende og har en behagelig effekt for gravide kvinder, som oplever et stort fysisk pres på kroppen. Der er også mange beretninger om, at gravide kvinder har opnået en meget intim forbindelse med barnet i maven under en floatsession. Vi anbefaler selvfølgelig, at du snakker med din læge og jordemor, inden du booker en tid.

Hvordan forbereder jeg mig inden en floatsession?

Vi anbefaler, at du ikke indtager stimulanser såsom kaffe og nikotin flere timer før din tid. Vi anbefaler også, at du ikke barberer eller vokser dig inden, da saltet vil svie. Ved at spise et let måltid 60-90 minutter inden din tid, slipper du for at din mave skaber distraktioner, mens du floater. Ligeledes anbefaler vi, at du ikke drikker for meget, så du ikke kommer til at føle, at du har brug for at komme på toilettet. Vi anbefaler, at du læser vores blogindlæg ”Før dit første float, så du er godt forberedt.

Kan jeg floate, hvis jeg har menstruation?

Ja, det kan du, så længe du følger den samme protokol, som hvis du skulle i svømmehal.

Hvem anbefaler vi ikke at floate?

Folk, som vi anbefaler ikke at floate, er mennesker med større rifter, åbne sår eller udslæt. Ligeledes folk med smitsomme sygdomme. Vi anbefaler heller ikke, at du floater, hvis du lider af en sygdom, der giver anfald som f.eks. epilepsi. Ligeledes anbefaler vi heller ikke, at du bruger floattanken, hvis du ikke selvstændigt selv kan komme i og op uden assistance.

Skal jeg medbringe noget?

Som udgangspunkt skal du ikke medbringe noget. Men vi vil anbefale, hvis du har langt hår, at du så medbringer elastik og egen hårbørste. Hvis du benytter kontaktlinser, vil det være bedst, at du medbringer noget at lægge dem i, så der ikke kommer saltvand på dem. Ellers skal du bare medbringe dig selv, og vi står for resten. Vores badeprodukter er organiske og allergivenlige. Du er selvfølgelig altid velkommen til at medbringe dine egne produkter.

Skal jeg have noget på under min floatsession?

Vi anbefaler, da det er en privat oplevelse, at du ingenting har på. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, men badetøj og elastikker presser mod kroppen og kan distrahere din oplevelse under dit float. Husk, at hver floatrum har en dør, der kan låses indefra.

Hvor langt er et float?

Et float varer i 60 minutter og du har floatrummet i 80 minutter, så der er tid til omklædning og bad før og efter sessionen. Det er helt op til dig, om du vil blive tiden ud, for du har altid mulighed for at forlade tanken, da du hele tiden har fuld kontrol.

Bliver jeg dehydreret ved at være i vandet så længe?

Nej, det gør du ikke. Din hud bløder ikke op, som du normalt vil opleve. Epsom saltet derimod er fordelagtig for din hud, hvilket du også straks vil mærke efterfølgende.

Hvordan vil en floatsession være for mig?

Dette kan vi desværre ikke give dig et præcist svar på, da det er en meget individuel oplevelse. De typiske oplevelser er en fornemmelse af total ro og afslapning samt dyb koncentration og kreativ tænkning. Oplevelsen er dog helt din egen og vi vil rigtig gerne høre om den, når du er færdig.

Vil jeg kunne genoptage mine daglige aktiviteter efterfølgende?

Ja, men vi vil dog anbefale, at du tilrettelægger din tid, så du ikke skal skynde dig afsted efter dit float. Mange oplever deres post-float som en meget rolig og afstressende følelse. Du er derfor velkommen til at sætte dig i vores chill-out-lounge og nyde oplevelsen efterfølgende.

Må jeg have farvet min hår?

Ja, det kan du godt, men vi anbefaler, at der går minimum 14 dage fra du har farvet det til, at du floater. Både for din hårfarves skyld, men også for at det ikke smitter af i vandet.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende floating, de terapeutiske fordele eller mangler du et svar på et givent spørgsmål før dit første float?

Priser

Drop-in Float

379,- Book tid
765,- Book tid

5 Turs klippekort

1.529,- Book tid

 

Medlemsskab

1x Float pr. måned

349,- Book tid
Werbung: