fbpx
Blogindlæg

At passe på sig selv. Husker du det?

2 år i Float Studio har været en rejse i at skabe det bedste rum for vores kunder. Navigere i udvikling og udfordringer på alle planer. Mens vi individuelt og sammen var på konstant overarbejde og i den forbindelse samtidig skulle passe på sig selv, så skete der noget specielt. Vi har haft perioder med dybe, healende oplevelser blandt andet i forbindelse med vores praksis med floating og nu NEO. Men også alle de andre redskaber vi har lært på vores vej igennem livet. Det hele kulminerede med udviklingen af Float Studio, at være kæreste, forælder og menneske. Vi glemte os selv, vi fandt os selv. Og vi fandt sammen. Vi fandt sammen i støtten om at huske at passe på hinanden – og i den forbindelse også huske at passe på os selv. Motivationen for at være den bedste du kan være, også når det var allermest svært. Vi har ladet hinanden være åbne og sårbare, og så har vi støttet hinanden til at blive bedre, når det var hårdest.

Det rum, vi har skabt for hinanden, er unikt, og i den proces har vi lært så meget som mennesker, bl.a hvor vigtigt det er, at nogen vil hjælpe dig og hvor vigtigt, det er at lytte til sig selv for at kunne være der for andre. Dette er virkelig alt, vi ønsker i Float Studio. Det er vores højeste intention hver dag: at skabe det rum, hvor du kan passe på dig selv.

Vi holder rummet, hvor du føler dig tryg og velkommen. Hvor vi er klar til at støtte dig, men også lade dig være i stilhed, hvis du har brug for det. Og når det er svært, så er det helt okay, for den følelse kender vi om nogen. Derfor er vi også i stand til at være der for jer og mærke ind i, hvad det er, der er brug for. At arbejde intensivt midt i kaos. At give slip, når man føler, man skal holde fast. Det er måske den bedste medicin, der findes. For man skal ikke holde fast hele tiden. Kaos kan mærkes, og det kan være svært at sætte ord på. Nogle gange behøves ord ikke engang, for når vi opholder os i stilhed, skaber vi plads til vores krop og sind kan finde tilbage til noget naturligt, sundt og rart. Den verden vi lever i med utallige og konstante påvirkninger gør det svært i hverdagen, men derfor er det vigtigere end nogensinde at kunne det alligevel – at finde ro i os selv og i verden omkring os.

Det er det, vi tilbyder, og det er vi utrolig stolte af. Vi elsker at se jer alle sammen og det, I gør for jer selv. Vi er så glade for at få lov at dele alle de oplevelser med jer, og derfor vælger vi nu at lave særlige forløb. På baggrund af vores personlige erfaringer og vores mange kundeoplevelser er det tydeligt, at vi nu skal gå den vej. Vi har derfor sammensat 4 forløb med det formål, at du kan dedikere tid og energi i at skabe ro og balance for dig selv – hurtigt, intensivt og effektivt.

Tak for alle jer, der er kommet, som har helet jer selv og delt jeres liv med os. Og tak for alle jer der vælger at komme, vi glæder os til at se jer.

Kærligst os alle i Float Studio.

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK