Din oase midt i Aarhus

Hvorfor floating?

Personlig udvikling

Floating forøger din kreativitet, giver rum til superlæring og mental klarhed ved at ændre dine hjernebølger i det isolerede miljø.

På den måde bliver det nemmere at dykke ned i underbevidstheden og arbejde med det, du ønsker.

Bekæmp stress

Forlad den hektiske hverdag, og lad dine spændinger opløses af vægtløs afslappelse. I denne tid som er helt din egen, undslipper du krav fra andre og finder et frirum. Floating skaber et roligt og trygt miljø, der lindrer stress og angst og er derfor et fantastisk sted at hvile kroppen og dæmpe sindets uro.

Smertelindring

Folk, der lider af kroniske smerter som gigt, fibromyalgi og rygsmerter har oplevet en positiv effekt ved hjælp af flydeterapi. Muskelspændinger og ledsmerter reduceres ved at blive aflastet i den vægtløse tilstand.

Det siger vores kunder

Oplev fordelene

Forbedret søvn

Floating bringer dit sympatiske og parasympatiske nerve system i balance, så du oplever en dybere og restorativ søvn.

Reducerer stress

Ved at begrænse sanseinput for krop og sind giver floating dig en unik mulighed for at opnå dybe stadier af afslappelse og automatiske heling processer.

Mental helbred

Forskning påviser positive effekter igennem floating for personer, der lider af angst, depression og PTSD.

Smertelindring

Floating skaber vægtløshed, som er med til at lindre de mange belastninger, din krop udsættes for. Det skaber en naturlig udsendelse af endorfiner, som hjælper mod kroniske smerter, fibromyalgi og andre tilstande.

Hurtigere restitution

Mange af verdens topatleter bruger floating som et redskab til hurtigere restitution og skadesbekæmpelse. Floting er også et glimrende værktøj til at arbejde med visualiseringsteknikker.

Graviditet

Gravide kvinder opnår dybdegående lindring med floating, da det vægtløse miljø fjerner pres på kroppen. Aflastning og sanseisolation gør det muligt at opnå en dybere kontakt til barnet.

Superlæring

Navy Seals reducerede læring af nye sprog fra 6 måneder til 6 uger takket være forøget fokus, kreativitet og forhøjede stadier af superlæring, som floating skaber.

Mindfullness

Det unikke floatmiljø lader nye inden for mindfulness opnå dybe meditative theta-stadier, som kun erfarne yoga- og meditationsudøvere normalt er i stand til at opnå.

Fokus og Kreativitet

Din hjerne bliver mere produktiv, kreativ og tænker mere klart. Du vil opnå en ro igennem floating, som hjælper dig med at holde fokus og løse de udfordringer, du møder på din vej.

Book tid nu

 

Lyder floating som noget for dig? Her er et udsnit af de mest populære pakker.
Klik på ’book tid’ for flere pakker og medlemskaber.

 
Enkelt Float

499 KR

 

  • 60 minutters float session
  • 1 års gyldighed

Intropakke x 3 Floats

999 KR

  • 3 x float á 60 minutter
  • Personlig og kan ikke deles
  • 1 års gyldighed
  • Intropakke kan kun købes 1 gang pr. person

Parfloat

699 KR

  • Til par der vil floate i den
    samme floatpod
  • 1 års gyldighed

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% i rabat på dit første float. Efter tilmelding får du tilsendt et link, hvor rabatten automatisk er fratrukket.