fbpx
Stærkt begrænset 2 for 1 tilbud - spar 50%
Blogindlæg

Wellness for Float Studio

Hvad er Float Studio? Vi har altid sagt, at vores mission med Float Studio er, at vi vil skabe et miljø og frirum til vores kunder, hvor de kan finde sig selv og finde hjem i sig selv. Så det er netop det Float Studio er. Et frirum i hjertet af Århus. Float Studio er en hjemlig oase, hvor du kan opleve ultimativ wellness. De fleste forbinder nok wellness med en weekend på et spa-/wellnessophold langt væk, og ofte til mange penge. Typisk oplever du nok, at når du booker en session til spaophold eller wellness, at det handler om masser af forkælelse, og at jo flere ting, du oplever, jo bedre. Der er så mange ting, du skal opleve, at det næsten er uoverskueligt. Men hvad betyder wellness egentligt? Ordet wellness kommer af engelsk, og betyder direkte oversat at være well, og har en dobbelt betydning: at være rask og at have det godt. Wellness omfatter faktisk fysisk, mentalt og emotionelt, spirituelt og socialt velvære. Hos Float Studio kommer du kun for én ting og én unik oplevelse. For at floate – og finde dig selv.

Hos de typiske wellnessophold, som f.eks. Vejle wellnessophold, skal du både igennem de Termiske Bade og Thalasso Spa, middag, massage, overnatning, morgenbuffet og ofte endnu mere. For den travle dansker, kan det være svært at finde tid til at tage en hel weekend ud af sin kalender. Vores idé har altid været at gøre vores wellness nemt, simpelt og lettilgængeligt for de fleste – 60 minutter med floating og du har oplevet ultimativt velvære og wellness. Wellness er for os krop og sind i balance. I Float Studio er der ingen spejle tilstede, ud over på toilettet. Det er fordi, det ikke er dét der skal være fokus på, hverken før eller efter dit float. Der skal være fokus på hvordan du har det, og ikke hvordan du ser ud. Selvfølgelig tilbyder vi vores kunder, at de kan komme ned på badeværelset, og tørre hår eller fjerne/ligge makeup, hvis de har en dagligdag der skal passes efter sit float.

Vi mener, at floating er til alle, der ønsker højere livskvalitet og selvindsigt – og er ikke kun til mennesker, der lider af sygdom eller kroniske smerter. Det er det ultimative velvære og er for os det ultimative wellness.

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK