fbpx
Stærkt begrænset 2 for 1 tilbud - spar 50%
Blogindlæg

Floating mod stress

Med floating får du et effektivt terapiredskab, som kan hjælpe dig med at bekæmpe en stressende hverdag og være med til at få din krop tilbage i dens naturlige balance. Du kender helt sikkert en, som har været ramt af stress, eller også har du selv oplevet det. Måske oplever du det lige nu. Det kan være i form af hjertebanken, vredesudfald, koncentrationsproblemer og mange andre symptomtræk. Det er en måde, kroppen advarer dig om, at du er stresset og i ubalance.

Stress er ikke en håndgribelig ting, da den viser sig forskelligt fra person til person via en bred vifte af fysiske, psykiske og adfærdsmæssige symptomer. Det er her, at floating og floatpodens unikke miljø kommer ind i billedet. Er du interesseret i at lære mere om, hvordan floating kan være et effektivt redskab mod stress? Så læs dette blogindlæg, hvor vi blandt andet kommer ind på, hvad stress er samt floatings indvirken mod denne belastningstilstand, og hvordan du kan genvinde kroppens naturlige balance via vores særlige stressterapi.

Hvad er stress?

Man veksler i dag mellem 2 typer af stress: den kortvarige og den længerevarende, hvor det er den sidstnævnte, som udgør en trussel mod ens helbred. Ifølge Psykiatrifonden defineres stress som en belastningstilstand, der kan vise sig fysisk, psykisk og adfærdsmæssigt. Tilstanden opstår, når ydre og indre krav overstiger de ressourcer, vi hver især har. Ordet ”krav” skal forstås bredt, da der kan være tale om arbejdsmæssige krav, krav i privatlivet samt krav der er fysiske, psykiske eller følelsesmæssige.

“Stress er et stort problem i hverdagen for rigtig mange danskere, men trods denne viden, kan det være vanskeligt at sige noget helt præcist om udbredelsen og omfanget af stress blandt danskerne. Der er mange mindre undersøgelser, som kortlægger omfanget af stress i mindre grupper. Dog er der beklageligvis hverken nyere nationale undersøgelser eller handlingsplaner, som afdækker udfordringerne på et mere generelt plan. Der hersker derfor en del forvirring og uenighed om, hvor galt det står til. Uenighed eller ej, så kan vi fastslå, at det er bekymrende og barske tal, som har store konsekvenser både for den enkelte, familien og for samfundet som helhed. Disse tal bliver mere og mere tydelige”

– Stress Foreningen

Floating som alternativ behandling af stress og angst 

Floating og dens unikke miljø begrænser dig fra 90 % af dine sanseinput samt giver krop og hjerne et frirum fra udefrakommende påvirkninger. Efter blot 20 minutter i floatpoden – flydetanken – bliver ens stressniveau sænket markant. Dette viser et studie lavet på 50 mennesker, hvor resultaterne var tydelige og universelle: Alle de deltagende oplevede den samme effekt, og det var helt uden, at de skulle gøre noget. Miljøet i floatpoden gjorde alt arbejdet for dem og blev en alternativ behandlingsform for både stress og angst.

Du vil også opleve, at dit blodtryk falder, og allerede efter 10-15 minutter i floatpoden kan dit blodtryk være faldet op til 20 %, og det samme gælder faktisk også for ens angstniveau. Derudover sænkes antallet af biokemikalier, som er direkte forbundet med stress, og adrenalinproduktionens hæmmes samtidigt, hvilket gør, at ”Kæmp og Flygt”-responsen deaktiveres og anti-stresshormoner produceres. Alt i alt giver du din krop mulighed for at slappe af, når du befinder dig hos Floatstudio.

Genvind kroppens naturlige balance med floating 

Du behøver ikke at være ramt af stress for at opleve en positiv forskel med floating. Faktisk vil du allerede mærke de ovennævnte effekter ved dit første float, og dette er uanset, hvad du måtte døje med. Som menneske anno 2020 har vi mange ting at se til, og travlhed er ganske normalt i langt de flestes dagligdag. Dog er vores hjerne konstant på overarbejde i det hurtige samfund, og det mener mange forskere, at vi ikke er biologisk skabt til.

Med regelmæssige floats kan du genvinde kroppens naturlige balance og give dig selv en velfortjent pause i en travl hverdag. Floatpoden er simpelthen det mest effektive redskab mod stress og angst, eller hvis du oplever hverdagen presse sig på. Du får nemlig fjernet alle ydre påvirkninger, kan slappe af og bare give dig selv en times fred, hvor du oplever den mest fantastiske form for velvære, der er tilgængelig.

Seneste blogindlæg

Mere VELVÆRE

Velvære er et vidt begreb, der kan betyde flere ting indenfor sundhed og helbred, men for os i Float Studio er velvære den samlede gevinst

Læs mere

Mere ENERGI

Forstil dig at træder ind i det varme salt vand og lægge dig godt til rette. Vandets blødhed er genkendeligt og du er bliver omsorgsfuldt

Læs mere

Sådan booker du

1. Vælg ønsket service
Vælg en af vores services og klik på enten “København” eller “Aarhus” i rullemenuen for at booke en tid.
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias 3 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Previous slide
Next slide

Book tid

Enkelt Float

Enkelt Float

499 DKK

Par-Float

699 DKK

NEO

500 DKK